Skip to content

På rette vis

I alle tilfælde er det ikke nok, at Tyskland skiller sig af med jøderne. Det må gøres på en sådan måde, at menneskehedens samvittighed ikke belastes for hårdt, og således, at Tyskland ikke taber noget af den respekt, som det havde vundet i alle lande og alle kredse.

LEDER I JYLLANDSPOSTEN 15. NOVEMBER 1938

En forskningsrapport, som staten har støttet med to millioner kroner, har vores integrationsminister efter eget udsagn ”lagt pænt nederst i bunken i nederste skuffe”, hvad da også virker umiddelbart sympatisk, når man læser dens formålsparagraf. ”Magt og (m)ulighed: Mellem ulighedsstrukturer og æreskultur undersøger, hvordan æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol bliver til som social praksis i samspillet med samfundsmæssige ulighedsstrukturer.

Det er altid svært for mennesker, der hverken kan læse eller skrive, og derfor er nødt til at betjene sig af et barnesprog karakteriseret ved en opremsning af neologismer uden grammatik og syntaks. Det er dog muligt at redde to kodeord ud af dette eksempel på det akademiske pidgin.

ÆRE er den personlige integritet, som en diktaturstats magtsprog preller af på. På samme måde er NEGATIV SOCIAL KONTROL en påvirkning, der ikke er statsautoriseret, fra familie, bekendtskabskreds og generelt det miljø, man befinder sig i – noget, der er på det nærmeste uforståeligt for den bevidstløst heilende dansker.

Så vidt, så godt. Men så springer kæden af!

Rapporten foreslår nemlig, at man infiltrerer koranskolerne, der underviser i arabisk, og dermed tolererer disse afskyeligheder. Det kan vores assimilationsminister så forsikre Kristeligt Dagblad om, aldrig vil ske.

Det ville jo svare til, at man tillod hebraisk i synagogen! Vi danskere er som bekendt lutheranere, og Luthers anbefaling er ganske klar på dette punkt.

”Zum dritten möge man ihnen alle ihre Gebetbüchlein und Talmude nehmen, in denen solcher Götzendienst, Lügen, Fluch und Lästerung gelehrt wird. Zum vierten soll man ihren Rabbinern bei Leib und Leben verbieten, weiterhin zu lehren.

For det tredje skal man tage alle deres bønnebøger og talmudiske skrifter fra dem, som lærer en sådan gudsdyrkelse, løgne, forbandelser og forbrydelser. For det fjerde skal man under dødsstraf forbyde deres rabbinere at undervise.”

Det manglede bare andet i et frit demokratisk samfund! Koranen og lignende modbydelige skrifter, der prædiker fred, social retfærdighed og kærlighed mellem kønnene i stedet for krig, udbytning og had, brænder man– se bare, hvor opsætsige Islam har gjort negrene!

”Børn og unge, der vokser op i Danmark, skal læse H. C. Andersen,” udtaler vores eliminationsminister. Det er i det hele taget vigtigt at fortælle folk, hvad de skal læse, og brænde resten.

”Hvis man havde vist (sic) at denne rapport var blevet resultatet, så var den næppe blevet bestilt.” Nej, man skal aldrig bestille en rapport, før man ved, hvad den vil vise.

Hvad vores likvidationsminister dog nok har overset, er, at rapporten også peger på, at problemet ikke blot er af racehygiejnisk art. Ligesom i Nazi-Tyskland er der hvide jøder, der ikke abonnerer på fascismen.

Men bare rolig: Danmark er en amerikansk lydstat. Nu, hvor Big Brother har fået en racistisk præsident, skal det nok gå!

Published inUncategorized

One Comment

  1. Nikolaj Køhler Wolthers Nikolaj Køhler Wolthers

    Godt at der er kommet en ny platform for dine indlæg. Da du smuttede fra Facebook røg den sidste grund til at åbne den hjemmeside, dejligt at det forbliver sådan.
    Ser frem til flere indlæg.
    Mvh Nikolaj Wolthers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *