Skip to content

The Hate You Give

Jeg fandt denne plakat på Nettet og fandt den umagen værd at viderebringe. Den i enhver forstand moderigtige unge pige med den sammensnerpede mund og de kolde øjne siger virkelig noget essentielt om vor tid.

Provokation af politiske modstandere er politisk korrekt. Dialog er ikke.

At true en skrækslagen ordenshåndhæver – skrækslagen for ikke at reagere hurtigt nok, og skrækslagen for at reagere overhovedet – er taktisk. Bliver han dræbt, er det godt.

All My Heroes Kill Cops. Dræber han sin angriber, er det endnu bedre – endnu en martyr som alibi for plyndring og hærværk.

Politisk korrekte mennesker bekymrer sig ikke om menneskeliv, kun om at være politisk korrekte. Kapitalen trækker dem op og sender dem af sted, og de kapitalejede medier skamroser dem for deres blinde had – Antifa, Black Lives Matter, Me Too, LGBT.

Og griner deres røv i laser, når de fattige brænder deres ghettoer ned, og en privilegeret hvid nazi-bølle myrder en underbetalt sort politibetjent. Men måske er det slet ikke nødvendigt.

Måske er disse robotter så dumme. Måske savner de i forvejen alle menneskelige egenskaber og forstår ikke, at the hate you give.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *