Skip to content

1. november

In one voice our nation must condemn racism, bigotry and white supremacy.

DONALD TRUMP

Det er i korthed, hvad i overmorgen handler om. Den sygelige optagethed af race, som Demokraterne deler med nazisterne, har som hovedformål at skjule, at de er racisternes parti.

Det er derfor, Ku Klux Klan nu kalder sig Black Lives Matter, uden dog at have ændret taktik: Vold og intimidation. Demokraterne er bigotteriets, hykleriet og skinhellighedens parti.

De ser sig selv som moralens vogtere over for køn, kønslighed og alle andre livsytringer. De ønsker et samfund, hvor alle har valget mellem salmesangen og gabestokken.

Men white supremacy er kun toppen af isbjerget. Demokraterne er de hvide, rige og veluddannedes parti.

De sortes plads er på sportspladsen som knælende gladiatorer, og de spansktalendes i køkkenet. Donald Trump har ved at hæve deres levestandard gjort dem uafhængige af deres hvide herrer og befriet dem fra plantagen.

Det har fået Demokraterne til at opføre sig som hysteriske børn, der smadrer legetøjet, og med deres tilsvining af politiske modstandere demonstrere en nærmest ufattelig sjofelhed, og først og sidst deres grænseløse foragt for det amerikanske folk i almindelighed og arbejderklassen i særdeleshed. Efter ”valget” kommer de ikke til at tage nogen chancer, men med massearrestationer sikre, at USA forbliver et fascistisk diktatur, der vil kaste verden ud i en ny verdenskrig.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *