Skip to content

2. januar

Der er – ganske bogstaveligt – kilometerlange køer til Trumps rallies. Aldrig har en præsident været så elsket, og aldrig har et folk været så enigt i deres kamp for demokratiet.

Biden har ligeledes afholdt et rally. Der kom syv biler.

Hillary Clinton garanterer dog, at 2016 ikke kommer til at gentage sig. Den eneste fejl, hun begik dengang, var at acceptere valgresultatet: ”Joe Biden should not concede under any circumstances.”

Joe Biden er enig. ”The military will remove Trump from the White House.”

Men vil de? Under den russiske revolution nægtede soldaterne som bekendt at skyde på befolkningen.

En talskvinde for Republikanerne har bønfaldet Demokraterne om i det mindste at indstille den nazistiske terror på selve valgaftenen: ”I call on Joe Biden to urge his supporters not to commit acts of violence and destruction on Election Night. Stop the intimidation campaigns, Joe.”

Derefter henvendte hun sig direkte til det amerikanske folk: ”No one can stop you from casting your vote on Election Day. They wanted to demoralize you, but look at these rallies.

Look at them. Look at these caravans.”

Den kommende Kristallnacht er blevet døbt Plywood Night efter det krydsfiner, folk bruger til at barrikadere sig imod nazisterne. Andre forbereder sig på at gå under jorden inden de varslede massearrestationer af jøder, katolikker og andre Trumpers.

Dette skrives indtil videre til skrivebordsskuffen, da antifascister er blokeret fra såvel medierne som de sociale medier. Det er heller ikke længere muligt at dække Demokraternes fredelige demonstrationer.

YouTube’s begrundelse? ”You cannot upload videos that depict extreme violence.”

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *