Skip to content

Et nyt tiår – krig og diktatur II

“Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.”

Amerika har aldrig været “et kristent land”. Hverken kristendommen eller nogen anden religion har nogen sinde været den amerikanske statsreligion.

Den Gud, Uafhængighedserklæringen taler om, er ikke den kristne Gud, men ”Nature’s God”, menneskets ukrænkelige natur. The Founding Fathers var alle ateister.

Det betyder samtidig, at religionsfriheden er så vigtig en frihed, at den nævnes først af alle. I et totalitært samfund kan der ikke være nogen religionsfrihed.

I Nazi-Tyskland accepteredes kun en ”positiv” kristendom, det vil sige en kristendom, der var positivt indstillet over for nazismen. For de amerikanske nynazister er der intet positivt ved religionen.

Den står for det had og de fordomme, der i bund og grund kun er en projektion af deres egne. Allerede fascisten Barack Obama slog ind på dette spor med sin bemærkning om arbejderklassen, der ”cling to guns or religion” – igen en projektion af herskerens vold på de beherskede, og en reiteration af fascismens mantra, som er, at arbejderklassen er fjenden, the ”deplorables”, les Miserables, som der ikke bliver skrevet musicals om.

Glorya Jordan, 37, of Woodbridge, Va., attended the March for Life said African Americans need to be concerned about the high rate of abortion among black women.

Her er det især ”pro-life”, der er anstødsstenen, kristendomens principielle modstand imod det statssanktionerede folkedrab på den fattige befolkning, med fokus på den sorte del. Der er naturligvis en egen grum humor i det modstillede ”pro-choice” – ingen sælger naturligvis sin krop eller dræber sit barn af økonomiske grunde!

Generelt er taktikken at udrydde religionen ved at sætte ind mod religionsundervisningen. Der er jo tale om indoktrinering – hvad kritisk raceteori ikke er!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *