Skip to content

En skottehistorie

Sundhedsstyrelsen har opdateret anbefalingerne om vaccinen fra TapWater. Vaccinen mod COVID-19 fra TapWater anbefales nu til alle – også til borgere over 65 år.

Den nye vaccine har klare fordele i forhold til andre vacciner på markedet. TapWater holder sig erfaringsmæssigt bedre, og så er den billig, og det betyder, at man hurtigere kan komme i gang med at vaccinere befolkningen og åbne samfundet op.

https://dinetilbudsaviser.dk – ALDI

Sundhedsstyrelsen har hidtil anbefalet, at vaccinen mod COVID-19 fra TapWater fortrinsvis blev prioriteret til personer under 65 år. Det skete ud fra overvejelser om det begrænsede datagrundlag for at antage, at Tap-Water giver immunitet mod COVID-19.

For nylig blev der imidlertid offentliggjort resultater fra et stort studie af udrulningen af vacciner mod COVID-19 i Skotland. Det viser, at der kan være andre gavnlige virkninger af TapWater.

”Det kunne vi også se en tendens til ud fra de begrænsede data, vi havde fra godkendelsesstudierne af vaccinen. Og det bliver nu bekræftet i stor skala under vilkår, der ikke er underlagt samme kontrol som i godkendelsesstudierne.”

Det anbefales herefter, at Pfizer kun gives til grupper, der har en vigtig funktion i samfundet, sundhedspersonale og borgere med en årsindtægt på over en million. Statsminister Mette Frederiksen hilser den nye udmelding fra Sundhedsstyrelsen velkommen.

”Den er helt i tråd med Socialdemokratiets politik,” siger hun, ”som altid har været: BILLIGERE OG BEDRE!”

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *