Skip to content

Good night world

”Vi bliver aldrig, aldrig færdige med at spekulere over, hvordan det lykkedes en politisk demagog og hans forrykte støtter at forføre et helt folk, en hel nation, til ikke blot – ganske jublende – at acceptere en fuldstændig samfundsomvæltning med afskaffelse af demokratiet, men også til at kaste sig ud i en erobringskrig baseret på det ariske overmenneskes ret til at herske,” skriver Politiken i dag. Har man muligvis hørt om Joe Biden?

Demokraterne? Antifa?

Black Lives Matter? Raceteorierne?

Me Too? LGBT?

Identitetspolitikken? Pseudovidenskaben?

Den politiske vold? Intimidationen og censuren?

Den ”farlige” mand Putin? Atlantpagten (Antikominternpagten)?

Operation Barbarossa? Frikorps Danmark?

Eller verden generelt, nu hvor USA ”is ready to lead the world and once again sit at the head of the table”, som Biden så elokvent udtrykker det? ”Over the Pacific, as well as the Atlantic, all across the world.”

Mandatory Credit: Photo by Ronen Tivony/SOPA Images/Shutterstock (10574651h) Former Vice President and Democratic presidential candidate Joe Biden speaks during a campaign rally in Los Angeles. Joe Biden Presidential Election Campaign, Los Angeles, USA – 03 Mar 2020

Morgen die ganze Welt! Take a knee!

Folkedrabene i de lande, der i modsætning til Danmark ikke ønsker at blive indlemmet i Grossamerika? Dissidenterne, der får mundkurv på?

Nazisterne, der forsikrer, at Joe Biden skam ikke er en ny Adolf Hitler? Idioterne, der tror på dem?

Nej, vi bliver aldrig færdige med at spekulere over, hvordan det kan være, vi stadig er i 1941, allierede med tyskerne mod russerne, når kalenderen siger 2021. Ikke engang, når vi igen sidder i ruinerne.

Good night world.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *