Skip to content

Having fun

Mænds uønskede tilnærmelser til kvinder er et problem, men det kan ikke adskilles fra den kulturelle kontekst, som er præget af opgøret med en patriarkalsk samfundsorden. Manden er ikke længere kvindens beskytter og tilbeder.

Hvis man rejser sig for en gravid kvinde i et offentligt transportmiddel, vil hun se så længe og undrende på en, at en rask yngling når at snuppe pladsen, for han har aldrig lært andet. Det er ”kvindens frigørelse”.

Det hensyn og den omtanke, en kvinde har behov for, før, under og efter et samleje, er en konsekvens af de følelser, manden nærer for hende, men efter ”den seksuelle frigørelse” er der ikke engang tale om forelskelse fra hans side, kun om at score. Måske finder den moderne frigjorte kvinde det latterligt, at en mand lærer hende at kende inden samlejet, og at det er, fordi han kender hende, at han føler sig tiltrukket af hende.

Men så skal hun heller ikke forvente at blive behandlet som andet end et stykke kød på en krog, bevidstløs eller ej, af anden grund end frygten for et retsligt efterspil. Det er mandens frigørelse.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *