Skip to content

Hvor blev de af?

En undersøgelse viser, at 34 procent af alle amerikanere mener, at Donald Trump vandt præsidentvalget i 2020. Nu skulle man måske mene, at et samfund, hvor over en tredjedel af befolkningen er sikre på, at landets øverste leder kom til magten ved et statskup, er i dyb krise.

Men der er selvfølgelig blot tale om hundrede millioner konspirationsteoretikere! Man kan levende forestille sig, hvad der ville ske, hvis det samme var tilfældet i et hvilket som helst andet land!

”The people of Belarus have been undergoing a societal awakening, with a broad-based protest movement insisting on free and fair elections. Western leaders should lend their support to the opposition and demand a democratic transition, an end to violent repression, the lifting of restrictions on the press and the release of political prisoners. Trade sanctions, asset freezes and the promise of economic incentives in the event of a democratic transition are all tools that are available to Washington and Brussels.”

Politiken ville bringe billeder af demonstrationerne i gaderne med nærbilleder af de sårede deltagere – årets pressefotos. Der ville blive rejst krav om, at valget skulle gå om, og FN-observatører ville blive sendt til stedet for at drage omsorg for, at det gik rigtigt til, og at den demokratisk valgte præsident ikke denne gang blev bortcensureret.

Amnesty ville forlange frigivelse af de politiske fanger, der trængte ind i regeringsbygningen. Den styrtede diktator derimod ville blive idømt livsvarigt fængsel ved Menneskerettighedsdomstolen.

Hvis nogen undrer sig over, hvor de ludere er blevet af, som tidligere annoncerede i Politikens publikationer, ligger svaret lige for. De sidder nu i redaktionen!

Published inUncategorized

One Comment

  1. At 6:31 in the morning on November 4th, a dump of 149,772 votes came in to the State of Michigan. Biden received 96% of those votes and the State miraculously went to him. Likewise, at 3:42 in the morning, a dump of 143,379 votes came in to the state of Wisconsin, also miraculously, given to Biden. Where did these “votes” come from? Both were State Election changing events, and that is on top of the other corruption without even including the fact that neither state got Legislative approval, which is required under the United States Constitution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *