Skip to content

Black is black, and white is white

Critical race theory is not an honest dialogue. It is a tactic that was used by Hitler and the Ku Klux Klan on slavery very many years ago to dumb down my ancestors so we could not think for ourselves. Critical race theory is racist, it is abusive. It discriminates against one’s color.

SHAWNTEL COOPER

Mange, især sorte kvinder, er begyndt at protestere imod, at antiracistisk litteratur som UNCLE TOM’S CABIN og TO KILL A MOCKINGBIRD forbydes i skolerne for at give plads for Hitlers raceteorier. Pointen er naturligvis, at de sorte skal identificere sig med deres race i stedet for “a nation, conceived in liberty, and dedicated to the proposition that all men are created equal”.

Hvis slaveejerpartiet Demokraterne skal få opfyldt deres drøm om White Supremacy, kan det kun ske gennem en genindførelse af segregation og Jim Crow. For de underlegne sortes egen skyld, givetvis!

Donald Trump sænkede arbejdsløsheden blandt de sorte og spansktalende i en grad, der fik dem til at føle sig som amerikanere, hvilket var den egentlige årsag til det nazistiske statskup. Demokraternes budskab er det samme, som det altid har været: You can’t be an American citizen, if you’re black, so stop kidding yourself!

Demokraterne har skam hverken noget imod hvide eller sorte. Kun imod hvide og sorte antiracister, der er imod Apartheid!

Israelerne hår heller ikke noget imod palæstinensere. Så længe de ikke tror, de er israelere!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *