Skip to content

Rich Lives Matter

Patrisse Khan-Cullors, grundlæggeren af Black Lives Matter, glemmer ikke sine sorte brødre og søstre, når hun investerer de penge, hun har tjent på bevægelsen. En af hendes mange villaer er således beliggende i et kvarter i Los Angeles, hvor hele 1,4 procent af befolkningen er sort!

Vi minder endnu en gang om, at Feministerne (også kaldet de Rige Kællinger) er venstreorienterede (ifølge de medier, deres mænd ejer). Hvorimod den privilegerede hvide arbejderklasse af Trump-vælgere er racister og sexister, populister og far-right.

Nej, ingen er SÅ dumme. Men der er nu noget sært overbevisende ved vold og censur!

Published inUncategorized

2 Comments

  1. Jan Jan

    Fools and their money are easily parted. Ligesom Greenpeace har BLM har ganske åbenlyst været en forretning fra starten. Det har dog ikke stoppet folk i at støtte op om organisationen. De læser nemlig ikke de “fake news” medier som bringer afsløringerne.

  2. Jan Jan

    Ønsker en redigeringsfunktion på kommentar sektionen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *