Skip to content

Hvorfor man ikke skal læse Neutzsky-Wulff

Vi lever i disinformationssamfundet. Det kan næppe være anderledes.

Og dog har mange mennesker svært ved at tro det. Vi er villige til at tro, at storkapitalen er parat til at prakke os hvad som helst på, som den kan tjene en krone på, men når det gælder de kapitalejede medier, kunne de aldrig finde på at stikke os en plade.

Vi vil jo helst ikke føle os dumme, når vi køber nyt (og grønt). Vi er trods alt artige børn. som børn bliver, når de får at vide, at de er uartige.

Og især arbejderklassen er utrolig uartig. Det har den i øvrigt altid været, drikfældige hustrumishandlere.

Her for nylig er den også blevet racistisk – racismen er ovenikøbet skjult, ligesom hornene under kasketten. Åbenbart er den slet ikke klar over, hvor privilegeret en hvid ufaglært arbejder er.

Hvor dum og uansvarlig han er, når han spiser sin lørdagsbøf. Hvor vigtig ligeløn er, så længe det er mellem kønnene, og ikke mellem klasserne.

Og hvor vigtigt det er, at han forstår alt dette, så han ikke stemmer på en populist, der nedbringer arbejdsløsheden. Mennesket lever nemlig ikke af brød alene.

Liberalister har altid været idealister (i modsætning til de gudløse kommunister). Gud, konge og fædreland.

Frihed, lighed og broderskab. Black Lives Matter, Me Too og LGBT.

Som i øvrigt er venstreorienterende – bare så I ikke forveksler det med socialisme, som ikke har nogen plads i et demokratisk samfund. Det er derfor, det er så vigtigt, at indvandrerbørn bliver taget fra mødrene i etårsalderen og anbragt i institutioner, hvor de kan lære at heile og take a knee.

Racisme? Nåh ja, det var det, vi kom fra.

Det er en vognmand i Slagelse, der siger perker. Og når vi har reddet børnene, kvinderne, negrene og bøsserne (og Jorden, ikke at forglemme), burde vi have glemt alt det pjat om klassekamp.

Der var vist engang nogen, der protesterede mod den amerikanske imperialisme, men de var røde lejesvende og betalt af Putin. Og Far Right.

Vi kender dem alle sammen fra aviserne. Af omtale, altså.

De er imod politisk vold og intimidation, censur og Berufsverbot. Vi gammelkommunister plejede at være Far Out.

Nu er vi Far Right. Videnssamfundet er blevet et trossamfund.

Jorden er flad, der er tres køn, og to og to er fem. Hvorfor?

For ellers bliver du fyret. Det handler ikke om, at Black Lives Matter plyndrer og smadrer de sorte småhandlendes butikker.

Det tog dem et helt liv at bygge dem op. Nu er de befriet.

Man kan se dem istemme et taknemmeligt black lives matter, så de ikke får tæsk. Selv medierne kan ikke skjule det.

Det tog borgerrettighedsbevægelsen årtier at få sorte betjente. Nu bliver de truet på livet af Ku Klux Klan – undskyld, Black Lives Matter.

Men det er ikke det, det handler om. Vi frelses ved tro.

Og så skal man ikke læse Neutzsky-Wulff.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *