Skip to content

Hate Speech

It’s now illegal in Florida for social media giants to censor posts. “I think what we’re really witnessing is Orwellian,” udtaler guvernøren.

“It’s a big tech, corporate-media collusion and the end result is that the narrative is always right.” Hvis ytringsfriheden også genindføres i andre stater, kan det måske blive svært at fastholde, at der er tres køn, og at Demokraterne ikke er White Supremacists.

”Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres,” siger Grundloven. Det er dog ikke grundlovsbrud, der bekymrer Politiken, men de stakkels forfulgte politikere.

Ifølge en statistik er det besynderligt nok tanterne, der mener at komme den skjulte racisme til livs ved at forbyde folk at sige ”neger” – spiritusforbud og mandatorisk veganisme må formodes at følge efter – det går ud over. Måske burde man i stedet undersøge, hvor mange politikere har modtaget mordtrusler, og hvor mange er blevet myrdet, i overensstemmelse med det gamle ord: ”Sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me!”

Du kan ikke være en kendt person uden at tiltrække kværulantforrykte, der kalder dig psykopat en gang i minuttet. De lader sig forholdsvis let fjerne, hvis de bliver for forstyrrende, dertil kræves ingen Big Brother.

Derimod rammer det indledende citat naturligvis hovedet på sømmet. Narrativet må ikke modsiges, og jo mere absurd det er, jo vigtigere er det, at det ikke sker.

Dengang medierne også en gang imellem bragte nyheder i stedet for statslig og kapitalistisk krigspropaganda, var der ingen, der talte om fake news eller hate speech.

Published inUncategorized

One Comment

  1. Morten Øxenhave Morten Øxenhave

    Det var da ellers noget af en nyhed! Lad os håbe han har magt som han har agt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *