Skip to content

HISTORIER er Fremtidens Historie

Stadig flere amerikanere protesterer imod Joe Bidens planer om et re-segregeret USA med genindførelse af Jim Crow-lovene. De blev som bekendt indført af Demokraterne i slutningen af det nittende århundrede som en reaktion på den republikanske Civil Rights Act fra 1866, der gav sorte de samme rettigheder som hvide.

Samtidig tager flere og flere stater nu forholdsregler imod en gentagelse af Demokraternes valgsvindel. Der er dog meget, der tyder på, at Republikanerne ikke har tænkt sig at vente så længe.

General Michael Flynn blev for nylig udspurgt om militærkuppet i Myanmar: “I want to know why what happened in Myanmar can’t happen here.”

Hans svar var: “No reason. I mean, it should happen here.”

Rygtet går, at Donald Trump forventer at blive genindsat som præsident i august.

Selv udtaler han: “We’re going to take back the Senate, take back the House, we’re going to take back the White House, and sooner than you think. It’s going to be really something special.”

Man må give ham ret: Et militærkup i USA vil virkelig være ret specielt! Hvordan det vil spænde af, kan du naturligvis læse i HISTORIER (af manden, der spåede Joe Biden som præsident, flere år før han opstillede som kandidat)!

Published inUncategorized

3 Comments

 1. Kenneth Sarring Kenneth Sarring

  For længe længe siden læste jeg en bog, med navnet Døden… Der handler om fremtidens Danmark .
  Hvordan synes du selv dine forudsigelser holdt stik?. Jeg synes sgu det er blevet værre end i bogen. Specielt føler jeg at måden vi ser på vires medmennesker har ændret sig siden jeg var en knægt i 80’erne. Vi ville idag ikke ha et problem med at slå vores naboer ned hvis det gav os selv lidt ekstra. Men måske jeg bare er ved at blive en gammel sur mand…

  Mvh Kenneth

 2. Vi fik da i det mindste det fascistiske diktatur, jeg spåede. Og som altid ud fra de bedste motiver, Gud, konge og fædreland, frihed, lighed og broderskab, tolerance og befrielse (også kaldet politisk vold og intimidation, censur og Berufsverbot).

  Hvad siger du? Slider du dig ihjel for en sulteløn?

  Er du da slet ikke klar over, at du er privilegeret? Ikke blot lever du i et demokratisk samfund – nu er du også hvid!

  Men du er måske en af de der skjulte racister, der tæver konen ligesom indvandrerne og sikkert ville have stemt på Trump? Værre eller bedre?

  Det ved jeg såmænd ikke. Fascisme er fascisme.

 3. Kenneth Kenneth

  Tja slider er så meget sagt, men ja til sulteløn, men har da råd til dine bøger..

  Og er glad for at du, i bogen, ikke gjorde fremtiden så slem som den virkelig blev..
  Så var jeg flygtet for længe siden….

  Og ja må nok hellere føje dårlig samvittighed til mine problemer.. for ja jeg er jo en vismand undskyld cismand der bare skal være glad for at være født og opvokset i Danmark …

  Go dag allesammen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *