Skip to content

Sandheden, Vejen og Livet

Af alle kristendommens absurde påstande er den mest absurde måske, at der skulle være noget som helst enestående ved den. Som Celsus skriver, var der på dette tidspunkt en profet på hvert gadehjørne i Judæa.

These habitually claim to be more than prophets, and say such things as “I am god,” or “I am a son of god,” or even “I am the holy spirit,” and “I have come to bring life for the world is coming to an end as I speak. And the wicked will perish in the fire for their sins.

I shall save you; you will yet see me, for I am coming again armed with the heavenly powers. So blessed is he that worships me now.

Those who refuse, whole cities and nations, will be cast into the fiery pit. Those who hear and believe in me will be saved from the fire.”

Der er ikke noget i kristendommen, man ikke kan finde bedre udtrykt hos Platon – kristendom er popplatonisme – men Platon “doesn’t silence the inquirer who questions some of the truths he professes. Plato doesn’t ask people to stop questioning.”

Han er ikke politisk eller religiøst korrekt eller udøver censur, hvad da også kun er nødvendigt, når de fremsatte påstande er absurde, raceteorier og identitetspolitik. Derimod kan man advare, når en million kvinder møder op og skriger det samme slagord, selv om en sådan advarsel nok vil falde på døve øren ligesom mod kristendommen og nazismen.

Har nogen først bildt den analfabetiske masse ind, at ”der Tag für Freiheit bricht an”, er der ikke længere nogen vej tilbage. Fra da er ”die Reaktion” fjenden, vantro og djævledyrkere, racister og Far Right.

Es schau’n aufs Kreuz voll Hoffnung schon Millionen – i det mindste ifølge Politiken – så det er bare med at følge trop! Som altid ender sådanne ”revolutioner” med at æde, ”cancel” deres egne børn.

Christians, needless to say, utterly detest one another; they slander each other constantly with the vilest forms of abuse, and cannot come to any sort of agreement in their teaching. Each sect brands its own, fills the head of its own with deceitful nonsense.

Published inUncategorized

5 Comments

 1. Sigurd Sigurd

  Celsus er født 100 efter Paulus skrev sine breve. Kom igen.

 2. Sigurd Sigurd

  100 år

 3. Ellers ville det nok også være vanskeligt for ham at kritisere kristendommen, tror du ikke?

 4. Sigurd Sigurd

  Han kan jo ikke vide, hvad der er foregået, 100 år før han blev født. Vel? Der er jo ikke noget uoriginalt i kristendommen såfremt nogle 100 år efter Jesus rendte rundt og kopierede ham. Havde det nu været før Jesus, så kunne man sige, ah ja, historien om Jesus er en kopi. Det kan selvfølgelig være at han benytter sig af kilder fra før den tid, men så er det jo dem man bør citere.

 5. Utroligt, som det må lyde, havde både romerne og jøderne historikere. Og “dette tidspunkt” var både før og efter “Jesus”.

  Der er intet i kristendommen, som ikke er et plagiat af tidligere kulter og filosofiske systemer. Det kan man kun bilde folk ind, der aldrig har læst en bog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *