Skip to content

Vedvarende energi – udnyttelse af det vand, politikerne hælder ud af ørerne.

Blå blok er parat til at droppe voldsomt dyre og besværlige mål for godt vandmiljø,” skriver Politiken i dag. ”De borgerlige partier vil have undersøgt, om det er muligt at lade være med at opfylde EU’s miljømål for nogle vandområder, hvis de er meget dyre at opfylde.

Udspillet gør det svært at se en bred aftale på vandmiljøområdet.” Det skal dog nok gå, for som vi alle ved, er billigere bedre.

Der, hvor man fortsat kan sætte ind, er, når det gælder mærkning af varer som ”økologiske”, ”klimavenlige”, ”inklusive” og ”positive”, så vi kan få hjulene i gang. Efter at hele det danske samfund har været på støtten i halvandet år på grund af den pandemi, der som bekendt endte i går klokken halv fire, står Danmark stærkere økonomisk end nogen sinde.

Det er derfor vigtigt, at alle kommer i arbejde – vi skal have aflivet den sejlivede myte, at man ikke kan rense lokummer, fordi man ikke har nogen arme. Blå blok vil dog næppe kunne nå disse mål uden støtte fra de mange græsrodsbevægelser, og man omgås da også med planer om en demonstration foran Christiansborg til støtte for kvinderne i Afghanistan, hvor en svensk skoleelev vil være blandt hovedtalerne.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *