Skip to content

Hvad er klokken?

Tør man gætte på det unge genis køn? Det er med alle disse nu ikke blot tiltrækkende, men ret pludseligt også talentfulde kvinder, som at besøge en familie med børn.

Ikke blot almindelige børn, men usædvanligt begavede børn, og ikke blot intelligente, men kunstnerisk anlagte, hvis evner peger i så mange retninger, at det er umuligt at sige, om den ulidelige storesøster, der optræder med uddrag fra the Disney Channel, vil blive skuespiller, eller lillebror, der hamrer i døgndrift på sit trommesæt, musiker. I aften har forældrene en hemmelighedsfuld mine på, der vækker den frygteligste af alle anelser hos gæsten.

Så kommer det: ”Ungerne” har forberedt en lille forestilling, som de vil overraske os med! Allerede er storesøster dukket op med en lampeskærm på hovedet – mine damer og herrer – og far og mor sunket hen i lattergråd.

Man smiler svagt tilbage og klapper i de lamme hænder. For man er jo ikke en af den slags mænd, der hader børn og hæmmer dem, som man gjorde i gamle dage.

Og så, når man kan komme uset til det, ser man på sit ur. Det kan vel ikke vare hele aftenen?

Jeg mener, det må da vel holde op på et tidspunkt? Hvad er klokken?

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *