Skip to content

Nobels fredspris er uddelt

Den går til

Dmitry Muratov (for ikke at kunne lide Putin)

og

Maria Ressa (for at afsløre valgsvindel i et andet land end USA)

Sidstnævnte ikke mindst for hendes krav om, at ”Facebook, Twitter og andre sociale medier reguleres politisk”. Blandt andet peger man på, at Facebooks algoritme i 2020 lod to indlæg, der ikke var klart pronazistiske, blive stående i 57 sekunder.

Det er et krav, der også har været oppe at vende i Danmark, hvor de rige svin – også kaldet ”meningsdannerne” – har modtaget ukvemsord fra den danske befolkning. At det had og den foragt, hvormed de ”venstreorienterede” omfatter den ”racistiske” arbejderklasse, er gengældt, behøver ingen trods alt at opdage, når blot man knebler og bagbinder den.

De kan så få tiden til at gå indtil en anden revolution end den, de formodentlig drømmer om, med deres grønne og kønsneutrale hobbyprojekter. De har i det mindste gjort det ganske tydeligt, at det eneste alternativ til deres fascistisek diktatur er kommunisme.

Published inUncategorized

One Comment

 1. Vebjørn Vebjørn

  Propagandaen er oppe i dagen. Jeg skrev for anledningen noe om de «idealene» som ingenting er betyr lenger – men det er vel som forfatteren her bemerket engang, at opplysningstidens idealer som «mundsvejr» i bordtaler er liberalisme, tatt bokstavelig – som man derfor selvfølgelig ikke gjør – sosialisme.

  «De modige journalistene som er blitt tildelt Nobels fredspris i år er sikkert flinke folk, men man hadde nå ikke trengt å reise helt til Filippinene eller Russland for å finne noen – Storbritannia er nære nok, hvor man as we speak har begynt med politisk motiverte avskjedigelser av universitetsprofessorer også.

  Hva kan vel være mer – aktivt – fredsbevarende enn å avsløre og dokumentere krigsforbrytelser i statlig regi? Og ikke i et fjernt land, men herhjemme, så vi står informerte til å gjøre noe med det?

  Julian Assange har med god grunn blitt nominert til Nobels fredspris. Han sitter også sperret inne uten lov og dom.

  Tiden da Vesten var stolte av sine opplysningsidealer er forbi. Mørket har satt inn – det er det alt kaoset betyr, «post-truth society» – som har ingenting med Donald Trump, alt med Julian Assange å gjøre. Men de er å finne, idealene, isolert i en enecelle i Belmarsh høysikkerhetsfengsel.»

  Jeg har også skrevet noen ord om Craig Murray, en virkelig hederlig mann, som var vitne for oss alle på den makabre rettstravestien mot Assange man prøvde så godt å tie stille om, og som likeledes nå sitter innesperret for sitt journalistarbeid:

  https://narcissus.no/2021/10/ingen-nade/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *