Skip to content

The Definitive Work

HORROR AND SCIENCE FICTION IN THE CINEMA BEFORE 1980 II kan nu købes (uden forudbestilling) fra d. 18. oktober 2021!

For otte år siden udgav jeg HORROR AND SCIENCE FICTION IN THE CINEMA BEFORE 1980. Uheldigvis var der på dette tidspunkt mange film, jeg ikke havde adgang til.

Det vil der så være rådet bod på med dette andet og sidste bind, der bringer antallet af titler op i nærheden af de 2.000! Hvor førstebindet af hensyn til bogens omfang gik uden om tv-film, er disse nu medtaget.

Hertil kommer, at jeg denne gang har gjort definitionen på de to genrer lidt mere rummelig, hvorfor også fans af fantasy og film noir skulle kunne finde noget af interesse. Hertil kommer de meget sjældne ting, som i overraskende mange tilfælde vil kunne findes på YouTube – hvis man altså lige ved, hvad man skal søge på!

Kunne det for eksempel tænkes, at du ikke har set ABBOTT AND COSTELLO MEET THE CREATURE (FROM THE BLACK LAGOON) eller MONSTERS CRASH THE PAJAMA PARTY? Husk, at det er på bunden af sagosuppen, man finder rosinerne!

I stort format som den første og med et samlet indeks til begge bind.

Bogen koster 500 kr. og kan bestilles via forlagets bestillingsformular:

http://enwforlag.dk/bestil

Vi giver fri fragt på køb af bogen (med forsendelse til danske postadresser) resten af oktober.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *