Skip to content

Non scholae, sed vitae discimus

De er possitivd får både elever og lærerere af regeringen nu vælge og fjærner di nasjonale tets.

Sådn lyde de fra fåremanden får danmargs lærerforurening gordon urskov massen dar kalle de en glimrene avtale.

Published inUncategorized

5 Comments

 1. Kenneth sarring Kenneth sarring

  På min knægts skole må de stave spm de vil, fik jeg at vide af en lærerinde, jeg havde stilt et dumt spørgsmål.

  Kenneth: Hvornår er det blevet en god ide at indøve fejl?.

  Fru Lærer: Nu ser vi det jo li’som ikke som fejl, men som udtryk for det enkelte barns fantasi.
  Og så tænker vi at det li’som ikke låser det enkelte barn fremadrettet i fordomme om at ord skal staves på een bestemt måde men at kreativitet og innovv vuti innovstivion … udvikling er godt.

  ….. Kan sgu ikke lade være med at tænke på at, den opdragelse min mormors generation fik, skabte mennesker der ku bygge et velfærdssamfund op efter en krig.
  Men hvad fanden vil de mennesker vi skaber med vores ( ja jeg skal ikke pege fingre, er selv en klaphat) manglende opdragelse skabe?.

 2. I sydstaterne for to hundrede år siden var det forbudt at lære en slave at læse.

  Det er det stadig.

 3. Den dag, den arbejdende befolkning, samfundets grundvold, ikke længere lader sig imponere af en selvudnævnt elite, der hader og foragter den, da, og kun da slår frihedens time!

 4. Kenneth sarring Kenneth sarring

  Det tror jeg desværre ikke sker så længe der findes lottokuponer, og andre ting som gør at den arbejdende del af befolkningen håber på og drømmer om at blive en del af eliten en dag..

  Men ja, hvis det gik op for den del af befolkningen at goderne sagtens kunne fordeles anderledes, hvem ku’ så stoppe os…

 5. Kenneth sarring Kenneth sarring

  ….. og vi ville ikke engang behøve en blodig revolution… vi arbejdere kunne bare melde os ud af samfundet. Stoppe med at arbejde for en chef der bare tager det meste, og ikke laver noget selv…
  Vi kan jo alligevel det meste selv. Ja vi ville ramme den bund vi trods alt er hævet lidt over. Men vi falder måske fra 1 sal mens den herskende elite vil falde fra 30 …. For hvad ville de kunne præstere uden deres poolrensere og tjenestefolk osv osv….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *