Skip to content

Das Reich

Først kommer missionærerne, Black Lives Matter og LGBT, siden kanonbådene. Ligesom i dag havde de en klar forståelse af andre kulturer.

Den gud, indianerne tilbad, var den kristne Djævel. Kristningen af disse hedninge var dog ikke ganske uproblematisk.

Som civiliserede mennesker sluttede de vel, at en gud fra eller til ikke gjorde den store forskel, så længe han ikke generede naboen. Der har aldrig været nogen modstand mod den kristne lære som sådan – det kunne der næppe være, eftersom den i enhver forstand blot var gammel vin på nye flasker – det var ikke næstekærlighedsbuddet, det fik Marcus Aurelius til at sky kristendommen som pesten, men den samme intolerante obskurantisme, vi finder i moderne bevægelser som feminismen.

Kristendommen var aldrig en religion, men fra begyndelsen et politisk parti. Ligesom i dag handlede det om magt, som Nietzsche indså.

Nicht die Notdurft, nicht die Begierde – nein, die Liebe zur Macht ist der Dämon der Menschen. Man gebe ihnen alles, Gesundheit, Nahrung, Wohnung, Unterhaltung – sie sind und bleiben unglücklich und grillig: denn der Dämon wartet und wartet und will befriedigt sein.

Man nehme ihnen alles und befriedige diesen: so sind sie beinahe glücklich – so glücklich, als eben Menschen und Dämonen sein können. Aber warum sage ich dies noch?

Luther hat es schon gesagt, und besser als ich, in den Versen: “Nehmen sie uns den Leib, Gut, Ehr, Kind und Weib: lass fahren dahin – das Reich muss uns doch bleiben!” Ja!

Ja! Das ”Reich”!

Vi må frelse menneskene, hvad enten de vil eller ej, fra en undertrykkelse, de ikke føler – for hvis nogen har andre behov og tilbøjeligheder end vi, må de være påtvunget dem – fra racisme og sexisme og alle syndige tanker. Und willst Du nicht mein Bruder sein, so schlag’ ich Dir den Schädel ein.

De hellige var ikke interesserede i fredelig sameksistens mellem deres medbragte guder, fader søn og helligånd, og de lokale. Hvis befolkningen generelt ikke har noget imod homoseksuelle, kan det blive nødvendigt med bøsseporno i den bedste sendetid.

Hvem andre end homofobe kan protestere? Det er sådan, vi finder frem til kætterne, den skjulte racisme i befolkningen.

Provokation, ikke dialog – man kan jo alligevel ikke tale med disse mennesker! Og er tanken om de pinsler, der venter dem i evigheden, ikke nok, er der altid Holocaust!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *