Skip to content

Surprising

Det må vel så være Sortedamssøen. Og jeg, som troede, det ville blive Gentofte – Antifa og så’n.

Der er nogen, der morer sig. Mens jeg husker det: Jeg har bygget et rumskib, der skal fragte menneskeheden til Vega. hvor alle er veganere.

Published inUncategorized

4 Comments

  1. Kære Erwin. Problemet her er Politiken, overskriften og Politiken. Bemeldte unge iværksættere er midaldrende fysikere og kemikere, og dermed faktisk af Gentofte-segmentet, hvoraf de fleste har “rigtige fysikerjobs” ved siden af. De har en god ide til en forbedring af designet af en særlig molten salt reactor. Selve fissionsprocessen de vil udnytte er veldokumenteret, og er et aktivt forskningsområde i flere andre lande både privat og offentligt. De har tiltrukket en del private penge og måske vil det endda lykkes for dem. 2026 lyder dog meget optimistisk, og er muligvis noget de siger, for at tiltrække flere forskningspenge. Mere sandsynligt er det, at Politikens udsendte er talblind.

  2. I øvrigt: Planen er naturligvis ikke, at det skal give strøm til Danmark. De satser de på en række lande i Asien, der allerede har vist interesse og investeret.

    • Problemet er hverken Politiken eller overskriften. Problemet er, at du ikke har levet i halvtredserne, hvor vi i år 2000 alle sammen ville have atombrødristere i vores sommerhus på månen. Jesus frelser ikke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *