Skip to content

6 Comments

 1. Kaare Danielsen Kaare Danielsen

  Speaking of politic: Don’t forget to vote. RØDT NOVEMBER 2021!

 2. Ja men hvem skal man stemme på? De borgerlige partier som Dansk Folkeparti? Eller de rene fascister som Enhedslisten?

 3. Kaare Danielsen Kaare Danielsen

  Jeg plejer selv at stemme på Enhedslisten, men stemte denne gang personligt på en barndomsveninde, Annika Martins, der er opstillet for Alternativet. Til regionen stemte jeg også personligt på en anden gammel bekendt. Klaus Trier Tuxen fra Hampepartiet. Vi har haft mange hyggelige stunder sammen i Fri Hash Bevægelsens mødelokaler i sin tid.

 4. Kaare Danielsen Kaare Danielsen

  PS: Jeg skulle iøvrigt lige til at poste en spydig kommentar om du mon selv havde tænk dig at stemme fascistisk i dagens anledning siden du er så begejstret Trump-tilhænger, men droppede det så.

  Men du er og forbliver vel en slags kontra-revolutionær sofavælger?

 5. Jeg har prøvet at forklare kommunisterne – jeg var på ”Arbejderen” i fem år – at det såmænd ikke ville være så svært at komme til magten i Danmark. Nazisterne, der som altid er ”venstreorienterede”, (national)socialister, men ikke bolsjevikker, hader og foragter den ”racistiske” og ”sexistiske” arbejdende befolkning, men jeg kan forsikre dig for, at det er gengældt, hvad der desværre kun går op for dem, når de modtager dødstrusler.

  Det forstod Trump. Det er derfor, han er præsident.

  Arbejderklassen er materialister, de vil have mad på bordet og tag over hovedet. De er bedøvende ligeglade med de riges lukrative hobbyprojekter.

  De lader sig ikke narre af krigspropaganda eller skræmme af fascistiske terrororganisationer som Black Lives Matter. 6. januar viste, at proletariatets diktatur omsider er en reel mulighed.

  Jeg håber virkelig, at du ligesom Antifa får tykke gule konvolutter under bordet på de dyre københavnske restauranter. For ellers er du sgu da for dum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *