Skip to content

So the Fascists aren’t all-powerful after all!

It seems that you’re still allowed to defend yourself against hate crimes. This may well turn the tide against the Nazis! This was America defending itself against the psychopaths taking over the country.

Published inUncategorized

3 Comments

  1. “Teenageren, der dræbte to unge mænd under raceuroligheder, slipper for straf,” lyder overskriften i Politiken. Tænk, jeg troede, han blev erklæret NOT GUILTY. Fy for helvede for en beskidt sprøjte!

  2. Jacob Herning Jacob Herning

    CNBC beskriver i forbindelse med frifindelsen de to dræbte som ”unarmed”, hvilket vel kan accepteres – såfremt vi ser bort fra skaden, et skateboard mod kraniet kan forårsage. Ikke desto mindre forekommer en sådan omtale at udelade en betragtelig mængde af de øvrige sagsforhold. – hvad mon denne kreative tilskæring skyldes?
    Ja – fy for helvede!

  3. Ja, “nu holder USA vejret”, som Politiken skriver, Vil han blive lynchet?

    I don’t think so. Det amerikanske folk har fået nok af nazisvin,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *