Skip to content

Everybody expects the Danish Inquisition

Peter Wivel gør sig i en kronik i Politiken til talsmand for det populære synspunkt, at den engelske forsker Kathleen Stock bør brændes for den ”hjerteløse påstand”, at lesbiske kvinder ikke skal voldtages. For som kronikøren så rigtigt anfører: ”Det skulle ikke være svært, så sandt som vi allersenest siden Sigmund Freud har vidst, at mennesket har såvel en krop som en sjæl, en bevidsthed, et sind.”

Jeg mener nu, det var Platon og Paulus. Thi som skrevet står: ”En mand må ikke ligge med en kvinde, hvis ikke han er i skørter.” (Tredje Mosebog, 18. kapitel, 22. vers, Bibelen på nydansk.)

Mandatory Credit: Photo by Historia/Shutterstock (7665094uo) Tomas De Torquemada Spanish Inquisitor Notorious For the Severity of His Judgements and Cruelty of His Punishments 1420 – 1498 Historical Collection 28

I øvrigt er det en myte, at kvinder bliver overfaldet af transseksuelle mænd på dametoiletterne. Det er kun mænd med bukser, der gør den slags.

Lebber kan man ikke stole på. De skal have kølle.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *