Skip to content

En protest

”Hvis du oplever lang ventetid på vaccineskud, kan det meget vel skyldes gruppen Digital Civil Ulydighed. Således opfordrer gruppen sine mange medlemmer til at bestille en vaccinetid og derefter lade være med at møde op i håbet om, at systemet bryder sammen, eller at folk helt opgiver at booke tider.”

Det skal være op til den enkelte, og man vil vaccineres. Det er det politisk korrekte.

Det er bare ikke politisk korrekt nok. Folk skal forhindres i at blive vaccineret.

Det er en protest mod diktatur på vegne af dem, der ikke er bevidste om, at de lever i et diktatur. Som islamiske kvinder, for eksempel.

Kvinder, negre og homoseksuelle skal have de samme rettigheder som alle andre. Det er det politisk korrekte.

Det er bare ikke politisk korrekt nok. Hvide heteroseksuelle mænd har ingen rettigheder.

De styrer jo i forvejen alting. Ligesom jøderne i Tyskland, der troede, de kunne slippe godt fra at voldtage ariske kvinder.

Med vedtagelsen af Nürnberg-racelovene blev det forbudt jøder at have seksuelle forhold til ikke-jøder. Det var det politisk korrekte.

Det var bare ikke politisk korrekt nok.

Published inUncategorized

5 Comments

 1. Nikolaj Køhler Wolthers Nikolaj Køhler Wolthers

  Tror for en gangs skyld, at du har fået byttet om på tingene. Vil mene, at det i vaccine situationen er det politisk korrekte, at få vaccinen – der er ikke mange, der stolt har postet billeder af dem selv uden plastre og vaccinestik på de sociale medier (de kan selvfølgelig være blevet fjernet). Der er heller ikke mange ikke-vaccinerede, der får indlæg i avisen hvor de opfordrer til eksklusion af de vaccinerede fra samfundet, som eksempelvis Carsten Jensen for nyligt gjorde, med omvendt fortegn vel at mærke.
  Der florerer pseudo-videnskab på begge sider af vaccinen, Carsten Jensen er bare et eksempel på at det at vaccinen (og vaccine-passet) er tilgængelig ikke er politisk korrekt nok.
  Det er muligvis også videnskabeligt korrekt i forhold til egen risiko, at få vaccinen, men i og med at den ikke stopper transmission eller smitte og at det var evident fra de oprindelige resultater af Pfizers egen undersøgelse og at myndighederne udmærket viste det, så er det vel fair, at det i tilfældet med lige præcis denne vaccine er en individuel beslutning.
  En graduering af anbefalingerne er næppe for politisk korrekt, når nu risikoprofilen ved sygdommen er så forskellig. Det politisk korrekte er vel kendetegnet ved sit fravær af nuancer (og måske sin aggressivitet).
  Det er trods alt heller ikke fuldstændigt risikofrit, at tage vaccinen og for børn ser det ud til at være en 50/50 dog med minimale risici på begge sider. Ydermere er naturlig immunitet en smule bedre i stand til at bekæmpe mutationer og dermed mindske chancen for reinfiktion, og langtidseffekterne af vaccinen er af gode grunde stadig ukendte, så det er vel som minimum et emne hvor en hvis uenighed bør tolereres.
  Det er, som du også pointere, et problem, at folk forsøger, at påvirke eller hindre andres muligheder for at gøre hvad de finder rigtigt.
  Det problem du her refererer til bør dog være ret let at fixe, der er trods alt ikke anonymitet i forhold til vaccine status eller bestilling af vaccinetid, så en grænse for antal bookinger må være piece of cake at indføre (jeg har i hvert fald formået at gøre lignende i løbet af min uddannelse til programmør). At dette kunne ske burde have været let at forudse, vi så trods alt alle sammen en Mette Frederiksen Lolita i flammer. Hvis det reelt er et problem så vil jeg mene det i højere grad peger mod inkompetence hos myndighederne, eller også er det ikke et problem, i begge tilfælde lyder det som en dårlig undskyldning.

 2. Jeg håber da ikke, du troede, mit indlæg handlede om vacciner?! Hvad angår de politisk korrekte, kan de altid kendes på, at de vil censurere dem, der vil censure dem, der tror, at Jorden er flad.

  (Faktisk er jorden flad, det er Jorden, der er rund). Og så på, at de tæver folk og smadrer ruder.

 3. Nikolaj Køhler Wolthers Nikolaj Køhler Wolthers

  Må erkende, at jeg her har gøet op af det forkerte træ. Tunnelsyn.
  På trods af fire år med Trump så er jeg alligevel blevet ramt af den aggressivitet som den nuværende situation vækker i folk. Jeg er i løbet af de sidste to år begyndt at mistænke, flere af mine nærmeste for ikke at ville takke nej til jobbet som kz-lejr vagt og det er lige meget hvem, der ender med at skulle være i lejeren.
  Din platform blev kanalen for mit frustrerede forsøg på nuancering af situationen.

 4. Nikolaj Køhler Wolthers Nikolaj Køhler Wolthers

  Det er jeg ikke i tvivl om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *