Skip to content

Det utilgivelige

Ann Lehmann Erichsen, 60, har lavet huskeregler for, hvad det vil sige at være transkønnet, og hæver stemmen, når hun taler om kønskvoter. Det er altafgørende at følge med i både #MeToo-debatten og de nye strømninger i identitetspolitik, mener hun. Især hvis man også gerne vil have lov at forholde sig kritisk til noget af det. ”Jeg tror, at det er så farligt at stå af toget.”

Wenn unsere Gegner sagen: Ja, wir haben Euch doch früher die Freiheit der Meinung zugebilligt, ja, Ihr uns, das ist ja kein Beweis, dass wir das Euch auch tuen sollen! Eure Dummheit braucht doch nicht auf uns ansteckend zu wirken! Dass Ihr das uns gegeben habt, das ist ja ein Beweis dafür, wie dumm Ihr seid!

JOSEPH GOEBBELS, 4. DEZEMBER 1935

Det er farligt at stå af toget – især når konduktørerne er bevæbnet med knipler! Nazisterne vil blive tilgivet.

Deres fanatisme frikender dem. Men de tavse og de beskidte medløbere?

ALDRIG!!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *