Skip to content

Marchons!

Macron har erklæret antivaxxerne krig i et interview i ”Le Parisien”.

”Eh bien là, les non-vaccinés, j’ai très envie de les emmerder. Je ne vais pas les mettre en prison, je ne vais pas les vacciner de force.

Et donc, il faut leur dire: à partir du 15 janvier, vous ne pourrez plus aller au restau, vous ne pourrez plus prendre un canon, vous ne pourrez plus aller boire un café, vous ne pourrez plus aller au théâtre, vous ne pourrez plus aller au ciné. Un irresponsable n’est plus un citoyen.

Når det gælder de uvaccinerede, har jeg stor lyst til at være skideirriterende. Jeg kommer ikke til at smide dem i fængsel, jeg kommer ikke til at tvangsvaccinere dem.

Men jeg er nødt til at sige til dem: fra 15. januar kan I ikke mere gå på restauration, I kan ikke mere få en lille en, I kan ikke mere få jer en kop kaffe, I kan ikke mere gå i teateret, I kan ikke mere gå i biografen. Den ansvarsløse er ikke længere borger.”

Han har med andre ord fulgt Brechts råd. Er hat das Volk aufgelöst und ein anderes gewählt.

Macron er som bekendt gift med sin gamle skolelærerinde – som onde tunger vil vide, er transseksuel – hvilket må kaldes passende, eftersom han som de fleste moderne politikere er et skolebarn. I 1960’erne gav Demokraterne den sorte befolkning i USA de borgerrettigheder, Republikanerne ville have give dem i 1860’erne, hvis det ikke havde været for den Demokratiske opposition, resulterende i en for det meste farveblind befolkning.

Det er bare ikke helligt nok. De hellige damer, modstandere af (neger)slaveri og spiritus, har vi haft et godt stykke tid længere og har for det meste taget med godt humør.

Det er imidlertid først i det moderne virkelighedsfjerne elektroniske samfund, at de har fået en reel indflydelse. Og børn er ikke pædagoger.

For et halvt århundrede siden ville hele befolkningen være stillet op i kø for at få deres vacciner. Men det er ikke det, sagen drejer sig om.

De er blot det sidste strå.

”STOP PROPAGANDE! Je dis c’est NON! Tu obéis pour que cela cesse, mais c’est parce que tu obéis que ca continue et continue.

Stop propagandaen! Jeg siger NEJ! Du adlyder, for at det skal holde op, men det er, fordi du adlyder, at det bliver ved og ved.”

Befolkningen – undtaget meningsdannerne, også kendt som ”de rige svin” – er trætte af propaganda og at blive kaldt racister og kvindehadere, fordi de lige skal vænne sig til muslimer, veganere og mænd i dametøj. De vil gerne spørges.

For dem er vaccinen blot endnu et diktat. Og hysteriske kællinger som Macron gør det ikke bedre.

Vi har lært at leve under et kapitalistisk diktatur. Det må bare ikke blive for tydeligt.

At udfordre cafefolket og den arbejdende befolkning er aldrig nogen god politik, hvor meget de ”venstreorienterede” så end hader og foragter proletariatet. Tryk avler modtryk, og den så populære provokation vold – åbenbart til de helliges store overraskelse, eftersom politisk vold er deres prærogativ.

Det må være the fa-a-ar right, ciskønnede og andre psykopater. Skal vi gætte på reaktionen fra dem, der ikke længere er citoyens?

Aux armes, citoyens!

Formez vos bataillons!

Marchons, marchons …

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *