Skip to content

And a happy new year …

”Washington Democratic Gov. Inslee wants to make lying a crime in certain circumstances. However, Inslee said later in an interview on Thursday that there would have to be ‘knowledge that there’s potential to create violence’ for it to be considered a gross misdemeanor.

It is not clear yet how a lie would be defined and who would decide whether it is a lie and if it is one that could incite violence. Inslee’s remarks, on the one-year anniversary of the violent Capitol riots in Washington, D.C., were made during a legislative preview event in which he repeatedly attacked former President Trump and claimed he ‘is still intent on continuing this coup effort’.

De ”certain circumstances”, der udløser frihedsstraf, viser sig ikke overraskende at være ”election results”. Fængselsvæsnet gør sig i disse dage klar til at modtage de 225 millioner amerikanere, der hårdnakket påstår, at Donald Trump er præsident.

Da tyveri og politisk korrekt vold ikke længere er forbudt, regner man med at få plads til en stor del af de dømte. Hertil kommer så den planlagte opførelse af koncentrationslejre.

Et umiddelbart større problem er de nødvendige arrestationer, efter at politiet er afskaffet. Her regner man dog med at forlade sig på de dødspatruljer, der er kendt i pressen som Black Lives Matter.

I sin egen nytårstale kritiserede Kamala Harris Rusland og Kina for deres forfølgelse af politiske modstandere. Hun udtrykte endvidere håbet om, at hun ikke i det nye år vil blive hængt.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *