Skip to content

Dagens nyhed

Ja, hvad er det nu? Vi vil gerne hjælpe den videbegærlige unge dame.

”NADA (National Acupuncture Dextoxification Association) blev dannet i 1985 for at udbrede NADA-metoden som en ’non for profit treatment’. NADA er en non-verbal metode med focus på recovery, empowerment samt personlig udvikling, som øger udbyttet af de eksisterende tilbud og behandlingsmetoder. NADA skal derfor ikke betragtes som øreakupunktur i almindelig forstand, men som supplement til anden behandling.”

Vi syntes, det var værd at nævne, da det er det mest faktuelle, Politiken har viderebragt de sidste mange år. NADA er som bekendt spansk for ”ingenting”.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *