Skip to content

Die Fahne hoch!

”Wokeness er i virkeligheden det samme som progressivitet, som i høj grad kendetegner den klassiske liberalistiske optimisme,” skriver to medlemmer af Liberal Alliances Ungdom i Politiken i dag. Ja, det er vel sådan nogenlunde det nærmeste, man kan komme en definition på wokeness.

Derimod er overskriften noget mere kryptisk. ”Man kan godt være woke og højreorienteret.”

Ja, venstreorienterede fascister er ganske sjældne. De borgelige unge menneskers trosbekendelse fortsætter: ”Kvinder og minoriteter møder en modstand, som en heteroseksuel ciskønnet hvid mand aldrig vil møde.

Det må vi som liberale anerkende, så vi kan finde løsninger på udfordringerne, og det første skridt må nødvendigvis være at tage woke-begrebet til os.” På med skråremmen!

Allerede nazisterne gjorde som bekendt op med klassekampen. Rige og fattige findes ikke.

Der findes kun ariere og semitter. Progressive og ciskønnede undermennesker.

Jøder og hvide heteroseksuelle mænd har al for stor indflydelse. Det har de stadig, når Rotfront und Reaktion er blevet luget ud, og jøderne får tæsk på gaden af Antifa.

Schon flattern Hitlerfahnen über allen Strassen.

Die Knechtschaft dauert nur noch kurze Zeit!

Og det i alle regnbuens farver! Voldsforbrydernes martyr George Floyd, den genopstandne Horst Wessel, marschiert im Geist in unser’n Reihen mit.

Nu kan vi omsider knægte ytringsfriheden og nedbryde retsstaten, som vi altid har drømt om, de evige trusler mod kapitalinteresserne, og bekende os til en stærk ideologi, hvis kernebudskab er had. The future is Aryan.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *