Skip to content

White Supremacy and the Black Holocaust

En journalist interviewede for nylig folk på gaden om en komikers brug af ”the N-Word”. Der tegnede sig snart et mønster.

De hvide var forargede og ville have ham fjernet. De sorte var bedøvende ligeglade.

Som en af dem sagde: ”I say it all the time. Am I oppressing myself?”

Black people know that Black Lives Matter is the White Man’s Thing. De ved bare ikke, hvorfor.

Critical race theory was invented by white supremacists. Det er Jim Crow i en form, der er uden fortilfælde siden Nürnberglovene, hvor jøderne fik ”ret til at flage med deres eget flag(?!)” og bære jødestjerner.

Det er en reduktion af den sorte mand til et barn, der behøver den hvide mands beskyttelse. Han kan jo nemlig med sin umiddelbare natur og rytmesans ikke klare sig i et systemisk racistisk samfund og bør derfor for sin egen skyld blive på plantagen og i ghettoen under den hvide pushers kontrol.

I det moderne amerikanske undervisningssystem er det atter forbudt at lære en neger at læse. Fra de er helt små, skal børnene lære, at de udelukkende er defineret af deres hudfarve.

Forældre, der protesterer, bliver arresteret af FBI. Man skal dog ikke tro, at Demokraterne har tænkt sig at begrænse sig til at nægte den sorte befolkning en uddannelse.

Den tid er forbi, da man nøjedes med at dræbe det sorte barn i moders liv, den eugeniske ”familieplanlægning” også kendt som ”The Negro Project”. Hvad Biden og hans hvide herrerace forbereder, er a Black Holocaust.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *