Skip to content

The Age of Aquarius

New Age er ikke så meget et alternativ til kristendommen som en kopi af den, nærmere betegnet protestantismen med dens internalisering af den religiøse erfaring. Man er asatroende og beder til Odin – hvad nok ville undre vore hedenske forfædre en del!

Alkymisterne bedrev ikke, som de uindviede tror, chrysopoeia, den transformation, de sigtede på, fandtes ikke i deres athanor, men i deres egen indre åndelige udvikling. ”Indre” er naturligvis her the operant word.

”Åndelig” betyder ”psykologisk”. Religion og magi er jo nemlig, som vi har lært, ”symbolsk”.

Dette betyder dog ikke, at det ikke er vigtigt. Det handler nemlig om, hvordan vi har det med os selv og andre, hvilket er det eneste vigtige, Feel Good Religion.

Magi er parapsykologisk. Vi bruger trods alt kun ti procent af vores hjerne, som Einstein vistnok engang har sagt, uden at det dog er ganske klart, hvor de øvrige halvfems procent befinder sig.

Det lyder måske som det rene sludder, Gaia og Grøn Omstilling, men det er det slet ikke. Som enhver postmodernist vil kunne fortælle dig, findes der nemlig kun moralske og umoralske sandheder, hvoraf de første er de rigtige sandheder, de sandheder, hvis accept er gavnlige for den aktuelle (kapitalistiske) samfundsorden.

Homoseksualitet er ikke en sygdom. Ikke fordi det er den form for seksualitet, der fører til artens opretholdelse, ligesom sult fører til individets, men fordi denne umoralske sandhed muligt kunne føre til, at de homoseksuelle fik det dårligt med sig selv.

Jeg kender det fra mig selv, når jeg ligger vågen om natten og grubler over, hvor unormalt og unaturligt det er for mig at drikke whisky, eftersom ingen chimpanser så vidt vides gør det. For at kunne frelses og modtage den moralske sandhed må vi gøre op med vore fordomme, det vil sige vore erfaringer.

Kvinder er ikke hysteriske, så selvfølgelig bliver de da komplet hysteriske, når nogen påstår det. Efter flere generationers forsøg på at få drenge til at lege med dukker, er man nu nået frem til den toksiske maskulinitet.

Ingen taler mig bekendt om toksisk femininitet, kvindens forkærlighed for totalitære politiske systemer og behov for at frelse verden ved at forbyde umoralske sandheder ved lov, eller i det mindste at gøre det strafbart at le ad transvestitter. Fascister ler ikke, undtagen højt og hult af umoralske sandheder.

We’re already living in a New Age, et moralsk drømmesyn og paradisisk helvede af aggressive ofre. Putin bryder sig ikke om bøsseparader, så vi må hellere starte tredje verdenskrig.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *