Skip to content

Russisk cirkus

Har Putin efter at være blevet stoppet af Ukraines vældige krigsmagt og scared straight af Politikens chefredaktør opgivet sin drøm om verdensherredømme? Eller har han blot destroyed Ukraine’s power to make war og kan koncentrere sig om at sikre Donbass-republikkernes suverænitet?

I guess we’ll never know. Under alle omstændigheder er krigen (undskyld: den militære operation) måske ved at være forbi, hvis ikke Biden ryster for meget på hånden.

I det mindste nåede han da at blive a war president og kortvarigt få sin approval rating op på 17%. Det er da altid bedre end laughing boy Kamala, og kan nok være nogle tusind menneskeliv i et fjernt land værd.

I mellemtiden er de fremmedvenlige danskere så stuck med 100.000 – godt nok ariske – flygtninge. Gad vidst, hvor længe det varer, før de bliver trætte af at flage med blåt og gult, og vore gæster bliver ”kriminelle”.

Det var måske nu, man skulle overveje at stifte et ukrainerkritisk parti?

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *