Skip to content

Brud på ophavsretten

Jeg er blevet afkrævet 3.750 kroner for at gengive en del af en side i Politiken, som jeg har kommenteret her på bloggen, idet jeg har anvendt ordet ”fascist”. Jeg ville da også være ked af at høre, at en af bladets frygtløse journalister og fotografer var død af sult.

Jeg vil derfor fremover afholde mig fra at illustrere eller dokumentere mine tekster, som jeg dog muligvis på et tidspunkt vil fortsætte med at poste her på bloggen, indtil de bliver fjernet, til benefice for dens politisk aktive læsere. Mine bøger kan endnu købes, modtages i diskret emballage og skjules i eksempelvis et tv-apparat som i ”Fahrenheit 451”.

Her vil man så stadig kunne læse noget, der ikke er løgn. ”Grimoire” udkommer til oktober.

http://www.enwforlag.dk/bestil

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *