Skip to content

Now how are we gonna get rid of all those black babies?

”Hvis et lækket dokument fra den amerikanske højesteret står til troende, vil det konservative flertal blandt dommerne i en historisk kendelse denne sommer gøre en ende på amerikanske kvinders KONSTITUTIONELLE ret til abort,” skriver Politiken i dag. “Og i så fald vil cirka halvdelen af de amerikanske delstater forbyde eller kraftigt indskrænke retten til abort.”

Jeg har ledt og ledt efter paragraffen om retten til fosterdrab, men fandt kun “We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable RIGHTS, that among these are LIFE, Liberty and the pursuit of Happiness.” Men som altid er Politiken åbenbart bedre informeret.

Artiklen er illustreret med et billede af tre skrigende hvide kvinder. Og som vi alle ved, har skrigende hvide kvinder og heilende masser altid ret.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *