Skip to content

We Are Not Alone!

UFOs are finally having a moment. In Congress that is.

On Tuesday, for the first time in more than 50 years, a congressional hearing is being held to address UFOs – or unidentified aerial phenomena (UAPs) as they are now known.

I betragtning af tidligere høringer om brændende aktuelle emner som ”white supremacists”, kan det vel egentlig ikke undre, at turen nu var kommet til mænd fra Mars. Dog ikke ufoer, der er gået samme vej som de flyvende tallerkener, men uaper, som regeringen nu omsider er begyndt at tage alvorligt (idet luftvåbnet aldrig tidligere har bekymret sig om uidentificerede objekter på deres radarskærme).

Hertil kom, at denne accept var et sikkert tegn på, at ”den største begivenhed i menneskets historie”, mødet med vore intergalaktiske brødre, var umiddelbart forestående. Resultatet var ikke overraskende så oplysende som Oliver Stones sidste video om JFK.

Til gengæld fik vi så lov til gispe til udtværede pletter på himlen, der måske, måske ikke var uhyre jordiske fly, der måske, måske ikke foretog umulige manøvrer, afhængigt af kameraets bevægelser, ledsaget af de fra paranormale dokumentarserier så kendte wows og did-you-see-that? Well we did – sort of.

Efter trekvart århundrede af denne nytårsspøg, herunder et kvart, hvor alle på to ben bærer rundt på et kamera i form af en mobiltelefon, findes der nøjagtigt lige så mange veldefinerede fotos af ufoer som af Jesus. På den anden side er eksistensen af paranormale fænomener også ubestridelig, uagtet endnu ingen har gjort sig den umage at indkassere den million dollars, illusionisten Randi har udlovet for et bevis.

Der er med andre ord tale om endnu en tro, vi kan føje til uhyret i Loch Ness og de gravide mænd.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *