Skip to content

GRIMOIRE parat til at gå i trykken

Så er GRIMOIRE, mit største værk (863 sider i stort format og hardcover, svarende til 1.300 manussider) sådan set parat til at gå i trykken. Den leverer dels det teoretiske grundlag, dels et transcendensmiddel, der er noget mere krævende end psykedelika, men til gengæld effektivt og pålideligt.

Læseren vil hertil finde the real dope om magi i den kvalificerede analyse af shamanisme, ægyptisk magi, romersk magi, hermetica, kabbala, sejd, renæssancemagi, heksevæsnet, dæmonologi, den sorte messe, spiritualisme og parapsykologi. Det ville imidlertid ikke være fair over for konkurrenten Gyldendal ikke at gøre opmærksom på et alternativ, der er både billigere og lettere tilgængeligt.

Magiske hverdagsgudinder

Marianne Camille Tiffanie Kirkskov

Uanset køn, så rummer vi alle en feminin skabende urkraft, der strømmer igennem os, og som vi kan lære at tappe ind i. Den kan give os både styrke, livsenergi og troen på egne evner. I MAGISKE HVERDAGSGUDINDER lærer du, hvordan du på enkel vis kan få kontakt med denne gudindekraft i dig selv, slippe selvmodstand og finde ro med livgivende spirituel energi.

Det kræver blot, at du tror på dig selv! Og så er der endnu en fordel.

Som Niels Underbjerg, Københavns biskops rådgiver i nyreligiøse spørgsmål, gør opmærksom på, har ”folks leg med det okkulte betydet, at flere nu behøver djævleuddrivelse”. Med en bog fra Gyldendals Bogklub er du sikker på, at der ikke sker noget.

For de mere uforsigtige er GRIMOIRE som nævnt parat til at gå i trykken. Sådan set.

Vi mangler nemlig stadig 64 betalinger. Men så er der jo altid Politiken og Vagttårnet.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *