Skip to content

Den eneste politiker i Vesten, der hverken er senil, sindssyg eller savlende idiot

”Flemming Splidsboel om russisk gasstop: ’Vi gik ind i det med åbne øjne. Nu frasiger alle sig ansvaret.’

I bagklogskabens lys var det ingen god idé at tro på en russisk aftale om naturgasleverance til EU. Nu er rørledningen meget belejligt i stykker. En dansk ekspert udlægger sit bud på den russiske strategi.”

Der krævedes såmænd ingen særlig bagklogskab, hvis man i stedet for vores ”politikere” og ”eksperter” og deres fantasier om grøn omstllling og afpresning af stormagter lyttede til den eneste ud over Putin, der ikke lige er kommet ud af husholdningsskolen!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *