Skip to content

Bliv bæredygtig!

Et mere bæredygtigt forbrug handler først og fremmest om at være bevidst om, hvilke varer vi køber. Og om at være kritisk i forhold til, hvordan de er produceret, hvor god kvaliteten er, og hvorvidt vi har brug for dem.

Bøger fra Forlaget Erwin Neutzsky-Wulff er svanemærkede. Vi aner ikke, hvad det er, men det siger trykkeriet.

Lad være med at købe bøger, du ikke har brug for – nøjes for eksempel med at læse Neutzsky-Wulff – så skåner du naturen! Og tænk så på, at en procent af prisen på hver bog, du køber på Forlaget Erwin Neutzsky-Wulff, går til kattemad!

Og lad så være med at handle i TIGER. De støtter i denne måned klovner – og folketingsmedlemmernes gage er sgu høj nok i forvejen!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *