Skip to content

Black Deaths Matter

Da den senile Hitlers approval ratings gik ned, besluttede han, at det tyske folk ikke skulle overleve ham – ingen skulle redde deres eget skind ved at gøre ham til syndebuk! Uheldigvis indtrådte Bidens dementia, før han nåede at gøre nogen gavn.

Hvordan nedbryder man civilisationen? Givetvis ved at overlade magten til det kriminelle element og kriminalisere den lovlydige borgers selvforsvar.

Demokraternes motiv er dog ikke rent destruktivt. Det, der først og sidst karakteriserer en Demokrat, er hans århundredgamle frygt for og had til den sorte race, der igen og igen skuffer ved at være om muligt mere lovlydig og arbejdsom end den hvide middelklasse, ligesom indvandrerne i Danmark er karakteriseret ved den arbejds- og seksualmoral, der var almindelig blandt etniske danskere i min barndom.

Den sorte mand skal opdrages til vold. Han skal have at vide, at den hvide mand generelt er hans fjende (Kritisk Raceteori), og at han kun er sikker i ghettoen, svarende til nazisternes udryddelseslejre.

Dette kræver imidlertid, at han opdrages til vold, hvad den hvide musikbranche tager sig af. Her foregår indoktrinationen i døgndrift på pidgin.

Bitch why you lyin’, bitch you’ve been cheatin’

Now I gotsta to give your motherfuckin’ ass a beatin’

I punched her in the ribcage and kicked her in the stomach

Take off all my motherfuckin’ jewellery, bitch run it

I stomped her and I kicked her and I punched her in the face

Pointen er ikke vanskelig at forstå. Black people don’t kill white people.

Black people kill black people. Så hvorfor ikke overlade the black genocide til dem?

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *