Skip to content

Karnivor nu!

Close lion in National park of Ken

Der er så mange gode grunde til at blive karnivor eller spise kød. Karnivorer er personer, der ikke udnytter jorden – de lever ikke af planter, der er fremavlet udelukkende for at ernære mennesker.

Kød giver dig alle de næringsmidler, du har brug for. Derfor bruger karnivorer kun en brøkdel af den tid på at spise, som herbivorer benytter.

Dette har givet mennesket overskud til blandt andet kulturdannelse. Ingen planteædende art har nogen sinde skabt en civilisation.

For at undgå mangelsygdomme må veganere ustandselig indtage kunstige kosttilskud, blot for at skaffe sig en brøkdel af den næring, karnivorer får naturligt. Børn, der ikke får mælk, udvikler knogleskørhed.

Karnivorisme deler vi med de arter, der er mest udviklede og befinder sig øverst i fødekæden. Du bliver, hvad du spiser – og hvem har lyst til at blive en grøntsag?

Det ældste religiøse forhold var til byttedyret, og alle senere selvopofrende frelsere er skabt i dets billede – i den hellige nadver spiser vi Jesu kød og drikker hans blod. Bliv karnivor for din sundheds skyld, for jordens og for dyrenes!

MELD DIG IND I KARNIVORPARTIET I DAG!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *