Skip to content

120 dage i Sodoma

Efter at have mistet de sorte stemmer, koncentrerer Demokraterne sig nu om de spansktalende, der har erstattet negrene som husslaver. Ligesom i sin tid Castro tømmer USA’s sydlige naboer fængslerne og sender de indsatte over grænsen, hvilket af en for partiet uforståelig grund ikke har vakt begejstring.

I believe Democrats duped the Latinos into believing they were the party for us, but nowadays they have pushed so hard against family values, so hard into brainwashing our children, and really, you know, damaging our pocketbook. Latinos, we came here to have a better life, we came here for the American dream, and now Latinos, we’re seeing all that gone and now, finally… turn around and look at the Republican Party and recognize that actually, the Republican Party is the party of our values, which is faith, family and hard work ethics.

Congressional candidate Carmen Maria Montiel

I det mindste har de hvide millionærer da endnu nogle måneder til at arrestere politiske modstandere og dyrke deres seksuelle interesser.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *