Skip to content

Klassekamp 8. november!

Maxime: Mit keinem Menschen umgehen, der an dem verlognen RassenSchwindel Anteil hat.

FRIEDRICH NIETZSCHE

The Democratic Party is comprised of Racist White Liberals.

CANDACE OWENS

I sidste ende er Demokraternes racisme måske blot ren og skær dumhed. De ser de sorte og spansktalende som børn, der skal blive på plantagen og i køkkenregionerne – for deres egen skyld, givetvis, da de er ude af stand til at klare sig i de hvides samfund.

Man skulle måske tro, at denne forestilling ville føre til at give disse minoriteter lettere adgang til uddannelse og jobs, men det er jo Trumps politik! Tværtimod skal den sorte befolkning huske, at de først og sidst er negre.

De har deres egen kultur, vandmeloner og dårligt engelsk, med gangstA rappers som role models, så vi kan være helt sikre på, at de aldrig kommer til at forlade ghettoen. En uddannelse vil blot gøre dem til racister – heldigvis kræver handel med narkotika ikke racistisk matematik, og med lidt mere held kan de myrde hinanden!

På samme måde med de spansktalende. De er jo i bund og grund blot en slags negre.

”We are not tacos.” Selvfølgelig er de det!

Uheldigvis er Demokraternes racesvindel slået fejl. Det viser sig nemlig, at sorte og spansktalende har de samme behov som den hvide herrerace, tag over hovedet, mad på bordet, og at deres børn kan lege på gaden, samt at de er bedøvende ligeglade med pronominer og overklassens seksuelle præferencer.

Midtvejsvalget er en KLASSEKAMP. Mellem de velbjærgede og veluddannede (de demokratiske vælgere) og arbejderklassen (de republikanske).

Så måske skulle the rich kids, der plyndrer og begår politisk korrekt hærværk, denne gang blive i fars og mors kælder. Det kunne jo ende med, at det var dem, der fik tæsk!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *