Skip to content

Den moderne vrøvle

Den overnaturlige fænomenologi kan være højst forvirrennde, men paradoksalt nok ikke, fordi den står i nogen modstrid med den ”materialistiske” videnskab, men fordi den strider imod vore traditionelle forestillinger om det overnaturlige, som vi har fra den spiritistiske kristendom, Gud, tro, et efterliv, og så videre. Som vi vil se, er Gud et filosofisk begreb, religion har ikke noget med tro at gøre, og vore forfædre frygtede ikke døden (kun de døde).

Jeg kan ikke lade være med at forestille mig en moderne asatroende med mælkeskæg spørge en viking: ”Tror du på Odin? Beder du til Thor?”

Også runemagien vil blive gennemgået i GRIMOIRE. The bad news er så måske, at det er den fra det sjette århundrede, og ikke den, der praktiseres af ”den moderne vølve”.

Jeg lærte på Facebook (inden jeg blev smidt ud), at man skal respektere andres meninger. Så hun får lov til at præsentere sig selv.

Vi kan godt lide tanken om at danse om bålet, til trommens dybe lokkende klang.

Og selvfølgelig hører der ritualer, sanketure og de gamle guder sig til.

Men jeg tror på at Vølven ville udvikle sig, lige som alt andet her i verden.

Så hvis vi kan indrette os til en bedre energi med Feng Shui, eller varme tinkturer på komfuret, i stedet for på bålet, heale med krystaller og tilbede andre Guder end de nordiske og måske endda tillade os at tage penge for vores behandlinger – hvorfor skulle vi så ikke det?

Jeg har taget en masse forskellige uddannelser, kurser og workshops inden for det spirituelle og alternative. Og fundet min helt egen måde at kombinere behandlinger på.

Den måde vil jeg gerne lære fra mig – ved at lære dig at se på det hele menneske, tune ind på, hvad der er behov for og så udvælge de helt rigtige redskaber til netop den person.

Derfor har jeg lavet uddannelsen; Den Moderne Vølve.

Published inUncategorized

2 Comments

  1. Erik Heidemann Andersen Erik Heidemann Andersen

    Det er som forskellen på at hygge sig med et massageapparat, kontra det at stå midt i et jordskælv.

  2. Vebjørn Vebjørn

    “Livet er mye lettere hvis du ikke bærer fortiden med deg.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *