Skip to content

Og du kommer til at være taknemmelig

Det tror jeg såmænd ikke. En flok gymnasieelever med døde øjne, der ikke kan holde en tone, der snakker på så dårligt dansk, at de er uforståelige, med elektronisk støj i baggrunden.

Og du har så meget at sige

Men ingen vil høre mer

Om hvem du er indeni

Du er ikke alæ-æ-æne!

Derimod er formuleringen interessant. De KOMMER til at blæse dig bagover!

Og du KOMMER til at være taknemmelig. Ikke en stilfærdig konstatering af, at anmelderen (læs: reklameagenten) af en eller anden grund havde et andet end rent økonomisk udbytte af at lytte til disse idioter, men en ordre.

Du SKAL værdsætte dem og adoptere deres rigtige meninger. Og ikke nok med det, du skal blæses bagover i hysterisk tilbedelse.

For slet ikke at tale om, når en etnisk og politisk korrekt person af det rigtige køn (eller bedre slet ikke noget) og den rigtige seksuelle orientering rabler noget inant vås af sig. For hvis du ikke gør det, skal vi nok finde dig og nakke dig.

Gå med! Spis grønt!

Køb grønt! Køb!

Forbrug! Hold kæft!

I’m sorry, but that’s NAZISPEAK. Führer befiehl, wir folgen!

VIL er gået ud af sproget. Du SKAL simpelt hen prøve denne her salat!

Du kan ikke ignorere dette elektroniske tilbud, kun MISS OUT. For det er da UMULIGT, at vi ikke skulle være robotter, der dyrker motion, spiser RIGTIGT, siger og mener det rigtige, kæmper for det rigtige, hader de rigtige og går i krig med de rigtige.

At du skulle nægte at acceptere og påtvinge din nabo det rigtige. Du KOMMER til at stemme på et af en flok identiske partier.

Du KOMMER til at elske Biden og hade Trump og Putin. Du KOMMER til at sulte og fryse, mens dine penge går til det nazistiske Ukraine, indtil dine herrer beslutter at risikere dit og din modbydelige cis-kønnede families liv i en atomkrig.

Og du KOMMER til at være taknemmelig!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *