Skip to content

Social justice

Indehaveren af en skobutik i Texas snød tyve ved kun at komme en sko i hver skotøjsæske. Det minder lidt om de historier, der fortaltes i min barndom om, hvordan man havde ”narret” den tyske besættelsesmagt.

Mindre morsomt kan det naturligvis siges at være, at noget sådant skal være nødvendigt i det moderne USA. I San Francisco har poltiet forbud imod at gribe ind over for butikstyve, der stjæler for mindre end 1.000 dollars.

Det er selvsagt besværligt for dem, at skal gå flere gange, men sådan er loven. Derimod har det ordre til at arrestere enhver butiksejer, der sætter sig til modværge.

Når det er tilladt at stjæle, er det forbudt at prøve at forhindre det, det siger sig selv. Det har selvfølgelig den ulempe, at butikkerne hurtigt løber tør for varer og må lukke.

Det har dog ikke den store betydning, da ingen, der ikke tilhører en af bander, der kæmper om de endnu intakte butikker, tør frekventere dem, eller overhovedet færdes på gaden. Protestere tør man slet ikke – racister henrettes på stedet – eftersom ifølge Kritisk Raceteori ingen hvide mennesker er kriminelle.

Budskabet til borgeren er let at forstå: Du har ingen rettigheder! Det er trods alt den første præmis for al statsterror.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *