Skip to content

Straight talk

I Pennsylvania stiller Demokraten John Fetterman op til senatet. Han har tidligere givet udtryk for sin modstand mod fracking, en specielt aggressiv form for olieboring, men i debatten med den republikanske kandidat, Dr. Mehmet ”Snake Oil” Oz, gjorde han sin stilling klar.

I do support fracking and I don’t I don’t I support fracking and I stand and I do support fracking.

En anden episode i hans valgkamp har vakt en vis moro. I det mindste rødmede rækken af amerikanske flag, der var stillet op bag ham, da ikke, da han nævnte Obama som et eksempel på en ikke landsforræderisk præsident.

Right when Fetterman introduces Obama as a “sedition free” president, all the American flags fall over. You can’t even make this stuff up.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *