Skip to content

When the Saints Go Marching Out

Det ”satiriske” program Saturday Night Live foreslår, at de Demokratiske kandidater er for kedelige – jeg tror nu nok, det meste af den amerikanske befolkning ser dem som lidt for morsomme. Snarere er det nok entusiasmen, der mangler.

Det er naturligvis på sin måde naturligt nok. Puritanisme sikrer en måske en plads i himlen – der heller ikke kan være videre munter, hvis den er fyldt med puritanere – men videre livsbekræftende er den jo ikke.

Hertil kommer, at Republikanernes idol er lige dele politiker og klovn. En Bidens eller Fettermans klovnerier er aldeles utilsigtede og derfor ikke noget, man kan tillade sig at more sig over (det er der i det hele taget ikke meget, der er på den fløj).

Republikanerne har humoren, Demokraterne forargelsen – hysteri er ligesom ikke helt det samme. Det er selvfølgelig ikke sjov alt sammen.

Trumps vælgere føler løftelsen af et åg. Pludselig er det helt okay at være hvid, heteroseksuel eller mand, for slet ikke at tale om amerikaner!

På Puritanisme følger uundgåeligt Restauration – man behøver ikke engang at grave Biden op for at hænge ham (hvis man er hurtige). Even Obama seems to get the message.

That’s not how people think about these issues. They think about them in terms of, you know, the life I’m leading day to day.

How is it even relevant to the things that I care most deeply about? My family, my kids, work that gives me satisfaction, having fun, not being a buzzkill, right?

And sometimes Democrats are, right? You know, sometimes, people just want to not feel as if they are walking on eggshells.

Så sandt, så sandt. Blot synd, at det først gik op for ham en uge før valget!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *