Skip to content

Vås II

Åbn en avis eller luk op for tv. Der er kun to historier.

Den ene handler om den undertrykte kvinde. Selv den overbeviste Demokrat Bill Maher har svært ved at sluge den oversukrede selvmordspille.

”A couple of years ago, they made a movie called The Aeronauts, about the scientists who broke the record for the highest altitude in a balloon. In fact, they were both men, but the movie made one of them a woman, because, as the director explained: ‘representation is important’.

So true. Women never get enough credit for the things they didn’t do.”

Det er naturligvis lidt vanskeligt at kæmpe for kvindernes rettigheder, nu hvor kvinde er blevet et uartigt ord. Nu er det nemlig transvestitternes tur.

Og dette er blevet det altdominerende tema i medierne. Selv Ricky Gervais, humorens forsvarer, has taken a knee.

”I support all human rights, and trans rights are human rights. Live your best life.

Use your preferred pronouns. Be the gender that you feel that you are.”

For at citere den populære Kierkegaard (i Møllehaves bowdleriserede udgave): ”Giv mig et brækmiddel!” Det viser sig nemlig, at den godmodige humor, der ufarliggør det truende anderledes i vores bevidsthed, nu er ”graphic, dangerous, anti-trans rants masquerading as jokes and anti-gay rhetoric designed to incite hate and violence”.

Nej, ingen hader Elton John, og der er altid flere heteroseksuelle tilmeldte til bøsseoptog, end de kan akkomodere, hvis det stadig skal forestille en protest. Og ja, der vil altid være psykopater, der nok skal finde et alibi for at gå amok, og derfor er det også noget af et mirakel, at det til trods for diverse befrielsesfronters insistens på provokation frem for dialog kun er lykkedes at finde én hate crime mod en sort, homoseksuel mand at opreklamere – og det var fup!

Den skjulte racisme i befolkningen er så usynlig, at den ikke er der. Når undtages feministernes forsøg på at nedbryde indvandrernes familiemønstre.

Noget anderledes forholder det sig naturligvis med White Lives Matter, der nedbrænder hele kvarterer. Husmødre, der blander sig i børnehavens curriculum, er farlige!

Der er imidlertid ikke tale om Völkischer Beobachter, men der Stürmer. Truslen om politisk vold imod dissidenter kan uden vanskelighed læses mellem linjerne.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *